Naton d.o.o.

www.natonhr.com

  Sodimo med agencije z najdaljšo tradicijo v Sloveniji, saj se z omenjeno dejavnostjo uspešno ukvarjamo že od leta 1995 in trenutno, zgolj v Sloveniji, zaposlujemo okoli 1000 ljudi različnih profilov. Smo del mednarodne agencije za zaposlovanje Work Service, ki je ena največjih tovrstnih organizacij na svetu. Podjetje Naton & Work Service ima svoje poslovalnice v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji. Podjetjem nudimo storitve kot so:

  Premium recruitment:
  V vedno ostrejšem boju za najboljše kandidate v Natonu uporabljamo proaktiven pristop k iskanju in selekciji. Za naše naročnike izvajamo selekcije za različne profile; specializirani smo predvsem za srednje in višje pozicije ter tehnične profile v proizvodnih sektorjih. Vsako podjetje obravnavamo individualno in vse selekcije začenjamo v želji po odprti komunikaciji in izmenjavi informacij relevantnih za selekcijo ustreznega kandidata za določeno delovno mesto. Kandidate aktivno iščemo preko lastne mreže, prijav na oglase, s pomočjo direktnega iskanja (»headhunting«), socialnih omrežij itd. Izkušnje imamo tudi s kadrovanjem večjega števila kandidatov za ključne pozicije v podjetju.

  Najem delavcev:
  Na področju najema delavcev vam z več kot 20 letnimi izkušnjami pomagamo pri zagotavljanju kadra za široko paleto različnih delovnih mest, predvsem v proizvodnji. Trenutne razmere na trgu dela usmerjajo vse naše aktivnosti v zagotavljanje ustreznega števila kandidatov za naše poslovne partnerje. Zato poleg ustaljenih oblik iskanja kandidatov uporabljamo tudi alternativne. Smo prva agencija z mobilno pisarno in HR sodelavci na terenu, v zadnjem letu smo izvedli uspešen projekt zaposlovanja migrantov, prav tako uporabljamo obcestno oglaševanje, oglaševanje na avtobusih, razdeljevanje letakov po slovenskih gospodinjstvih v sodelovanju s Pošto Slovenije, razdeljevanje brezplačnih plastenk vode z našim kontaktom..)

  Obračun plač:
  Področje obračuna plač predstavlja pri večini delodajalcev najbolj občutljivo temo, ki se tiče zaposlenih. Za naše naročnike skrbimo za obračun plač, s čimer prihranijo čas in denar, zmanjšajo potrebo po usposobljenem osebju in prepustijo skrb za usklajenost tega zahtevega strokovnega področja z zakonodajo.

  HR svetovanje:

  • Svetovanje glede delovno pravnih postopkov
  • Outplacement
  • Outsourcing (zunanje izvajanje kadrovske funkcije)
  • Ocena stanja kadrovskega področja v podjetju