Kariera d.o.o.

https://www.kariera.si

  Skupina Kariera je od ustanovitve leta 2005 postala eno največjih kadrovskih podjetij v Sloveniji. Letno opravijo več kot 10.000 selekcijskih postopkov in pomagajo do nove zaposlitve več kot 1.200 kandidatom.

  Skrbijo za ustvarjanje uspešnih zgodb delodajalcev in iskalcev zaposlitve, ki svoje karierne ambicije zaupajo njihovim kadrovskim strokovnjakom. Sodelovanje s Kariero vam prinaša dostop do najrazličnejših informacij s področja trga dela in zaposlitvenih priložnosti. Zaradi objektivnega in celostnega pogleda, ki jim ga njihovo delo omogoča, zelo dobro (pre)poznajo vloge, ljudi, priložnosti in talente.

  Delodajalcem zagotavljajo dostop do pravih kandidatov. V okviru storitev nudijo tako najem kadrov kot tudi posredovanje najboljših kandidatov za zaposlitev direktno pri delodajalcu. Najem kadrov omogoča delodajalcem prilagajanje nestabilnim razmeram na trgu delovne sile, povečanim ali zmanjšanim proizvodnim potrebam. Za podjetja izvajajo celovite kadrovske procese o začetka procesa iskanja kadrov, namestitve primernih kandidatov in zaposlitve preko našega kadrovskega podjetja.

  Kariera Professional je osredotočena na pridobivanje višje izobraženih kadrov s konkurenčnimi izkušnjami in ambicijami. Pridobite prave ljudi z najvišjo dodano vrednostjo za vaše podjetje. Pridobite dostop do najboljših kandidatov, prihranite čas in zmanjšajte tveganje ob zaposlovanju novih sodelavcev.

  So ambiciozni. Iskanje pravih rešitev za iskalce zaposlitve in podjetja je njihova strast. Stremijo k odličnosti, saj verjamejo v moč človeškega potenciala, ki gradi uspešne zgodbe podjetij.

  So inovativni. Verjamejo, da je inovativnost gonilo napredka. Prepoznavajo spremembe na trgu dela in jih obvladujejo s pametnimi rešitvami in novimi pristopi.

  So vredni zaupanja. Osnova vsakega kakovostnega odnosa je zaupanje. V najbolj osnovni obliki je njihov posel delo z ljudmi. Ljudmi, ki gradijo podjetja in svoje kariere. Zato stremijo k transparentnemu in iskrenemu sodelovanju.