HRM Business d.o.o.

www.hrm-business.com

  Razvoj kadrov se začne že s kvalitetnim izborom kadrov!

  Naše poslanstvo je pomagati managerjem sprejemati najpomembnejše odločitve; koga povabiti v svojo ekipo, da bo vrhunska pri doseganju ciljev. Pri ljudeh prepoznati in razvijati njihove potenciale, jih krepiti in spodujati strast do svojega dela; zase, za podjetje, za družbo.

  Talente in potenciale prepoznavamo z vrhunskim orodjem. Na ta način zmanjšamo tveganja in stroške napačnih kadrovskih odločitev ter povečamo kakovost izbora kadra in hitrost; preden dober kader odide drugam. V morju je veliko rib, le pravilno je treba ribariti.

  Gradimo odnos
  V resnici so cilji le sekundarni. Primarni so odnosi, ki omogočajo njihovo uresničitev. In da si ne bomo delali utvar, preizkušeno je, da pot do učinkovitih rešitev ne pozna bližnjic! Povezovalna vedenja uvajamo v vsakdanje delo in vadimo, vadimo, veliko vadimo.

  Vodje razvijamo v najboljše trenerje svojega moštva
  Vodenje ni nekaj, kar narediš ljudem, temveč je nekaj, kar narediš skupaj z njimi. Vlogo vodje pomagamo osvetliti in razumeti s pomočjo športa. Vodja je zgled, je trener in kaže smer.

  Z naravo kot našim največjim partnerjem
  Delavnice potekajo v neokrnjeni naravi, velikokrat na robu zmogljivosti, ko začnemo prepoznavati svoje šibke lastnosti in krepiti močna vedenja. Razvijamo kreativnost, vizionarstvo in močne timske vezi, ki so temelj uspešnega skupnega dela in doseganja visokih ciljev.